fbpx
FerestreGold

Ferestre din lemn stratificat

Din punct de vedere al duratei de vârstă ferestrele din lemn sunt cu 20-25 % mai avantajoase decât cele din pvc, fapt demonstrate numeroase studii. mai mult decât atât, lemnul are calități tehnice net superioare pvc-ului. Lemnul este un produs natural, ecologic, care nu conține substanțe chimice, asigurând un micro climat sănătos și odihnitor.

Este un izolator mult mai bun decât 100 camere pvc și nu ruginește ca și armăturile din profile pvc. Cu aceste ferestre se obtin valori performante de izolație fonică și termică, acestea având o durată de viață de până la 100 de ani.

Naturaletea pe care o confera fiecarei locuinte, microclimatul sanatos si, foarte important, aspectul estetic transforma fiecare locuinta intr-o adevarata oaza a naturii. Ferestrele cu tamplarie din lemn triplu stratificat pot fi folosite pentru orice tip de incapere.

Pentru o mai bună etanșare termică și fonică, feroneria utilizată de societatea nostră este feronerie roto, produsă in germania, care permite o închidere în mai multe puncte de-a lungul perimetrului tâmplăriei și reglaje ale canatelor în trei direcții. Închiderile exterioare sunt echipate cu sticlă termopană dublu sau triplu strat, existând o multitudine de opțiuni în ceea ce privește tipul de sticlă folosit (transparent, colorat în masă, reflexiv, antiefracție, șablat, bombat etc).

image
image
image

Aspectul estetic transforma fiecare locuinta intr-o adevarata oaza a naturii. ferestrele cu tamplarie din lemn triplu stratificat pot fi folosite pentru orice tip de incapere: incepand de la baie, bucatarie, camera de zi sau dormitor pana la inchiderea balconului.

Lemnul stratificat se obtine prin suprapunerea si lipirea prin presare a mai multor straturi de lemn natural. Fiecare strat este obtinut prin debitarea radiala a lemnului, iar adezivul folosit este unul special, rezistent la apa. Rezultatul este o structura rigida si stabila, in care deformarile si modificarile de volum ale fiecarui strat sunt anihilate de catre celelalte straturi.

Descriere tehnica constructiva

În comparaţie cu alte sisteme de tâmplărie (AL sau PVC), lemnul stratificat poate fi folosit în construcţia de structuri complexe, arcade ,arcuiri,solide, portante, integral din lemn şi sticlă fără a fi necesară folosirea altor structuri metalice suplimentare pentru ramforsare.

 • Bariera termică.Profilul ramelor in sectiune (72 x 86mm – 92x86mm)pentru ferestre si usi de terasa (72x115mm-92x115mm)pentru usi de exterior din lemn triplu stratificat ,esenta Stejar,Molid,Pin Nordic, asigură o barieră termică totală. Indiferent de temperatura din exterior, în interior ,ramele păstrează temperatura camerei.
 • Aspectul natural.La nici-o altă fereastră nu veţi mai putea găsi aspectul deosebit, foarte elegant, modern, cald şi natural pe care îl conferă lemnul.
 • Ramade lemn este echipată cu cel mai performant sistem de scurgere în exterior al infiltraţiilor de apă, prin lăcrimar – picurător din aluminiu eloxat montat în tocul inferior.
 • Profilul,în trei falţuri permite montarea a 3 rânduri de garnituri.
 • Finisajele de exterior.Finisajele sunt speciale pentru exterior, ecologice, hidrodiluabile foarte rezistente la apă şi expunere la soare.REMMERS finisaje de exterior personalizate, deosebit.
 • Paleta bogată.Paleta coloristică este foarte bogată, de aproximativ 200 nuanţe, atât natur cât şi tip RAAL
 • Ramele solide.permit, opţional, montarea unui geam termoizolator foarte performant.
 • Geamul termoizolatoroptional poate atinge o grosime de până la 32-48 mm, chiar şi cu 3 foi de geam cu diferite caracteristici fiecare. Producator  Primer Electro Tg mures
 • Lemnul triplu stratificat asigura o deformarea minimă.Tehnologia de   stratificare a profilelor împiedică deformarea ferestrelor în timp. Forţele care acţionează în sensul deformării se anulează reciproc.
 • Feroneria performantă.Ferestrele sunt echipate cu feronerie moderna,de tipul SIGENIA . Disponibila si pentru sisteme, oscilo-batante cu reglaj tridimensional, foarte rezistenta, care asigură o funcţionare perfectă în timp ..
 • Adezivii performanţi,pentru stratificarea ramelor sunt din grupa de solicitări D4. Adezivii sunt rezistenţi la apă şi la temperaturi cuprinse între -40 şi +40 grade Celsius.
 • Izolarea fonică.Izolarea fonică performantă este datorată în special fixării geamului pe strat de silicon  foarte moale , cu capacitate mare de absorbţie a zgomotului.
Contact

Cere o oferta personalizata!