fbpx
FerestreGold

Ablakok és redőnyök

A fa nyílászárók életkorát tekintve 20-25%-kal előnyösebbek a pvc ablakoknál, ezt számos tanulmány bizonyítja. ráadásul a fa egyértelműen jobb műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, mint a pvc. A fa természetes, környezetbarát termék, amely nem tartalmaz vegyszereket, egészséges és pihentető mikroklímát biztosít.

Sokkal jobb szigetelő, mint a 100 pvc kamra, és nem rozsdásodik, mint a pvc profil szerelvények. Ezekkel az ablakokkal nagy teljesítményű hang- és hőszigetelési értékek érhetők el, amelyek élettartama akár 100 év is lehet.

A természetesség, amit minden otthonnak ad, az egészséges mikroklíma és ami nagyon fontos, az esztétikai megjelenés minden otthont a természet igazi oázisává varázsol. A laminált fa asztalos ablakok bármilyen típusú helyiségben használhatók.

A jobb hő- és akusztikai tömítés érdekében cégünk vasalatként Németországban gyártott roto vasalatokat használ, amelyek lehetővé teszik az asztalos műhely kerülete mentén több ponton a zárást és a szárnyak három irányú beállítását. A külső záróelemek dupla vagy háromrétegű dupla üvegezésű üveggel vannak felszerelve, a felhasznált üvegek típusát illetően (átlátszó, tömegszínű, fényvisszaverő, betörésgátló, csiszoló, domború stb.) sokféle lehetőség van.

image
image
image

Az esztétikai szempont minden otthont a természet igazi oázisává varázsol. A háromrétegű asztalos ablakok bármilyen típusú helyiségben használhatók: a fürdőszobától, konyhától, nappalitól vagy hálószobától az erkély zárásáig.

Konstruktív műszaki leírás

Összehasonlítva más asztalos rendszerekkel (AL vagy PVC), a laminált fa felhasználható összetett szerkezetek, ívek, ívek, tömör, teherhordó, teljes fa és üveg építésénél anélkül, hogy további fémszerkezeteket kellene megerősíteni.

A laminált fát több réteg természetes fa egymásra helyezésével és préselés útján történő ragasztásával állítják elő. Minden réteget a fa sugárirányú vágásával kapunk, és a felhasznált ragasztó speciális, vízálló. Az eredmény egy merev és stabil szerkezet, amelyben az egyes rétegek alakváltozásait és térfogatváltozásait a többi réteg semmisíti meg.

  • Hőzár.A tok profilja metszetben (72x86mm – 92x86mm) ablakokhoz és teraszajtókhoz (72x115mm-92x115mm) külső ajtókhoz háromrétegű fa, tölgy, luc, északi fenyő esszenciában, teljes hőszigetelést biztosít. A kinti hőmérséklettől függetlenül a keretek bent tartják a szobahőmérsékletet.
  • Természetes megjelenés Egyetlen másik ablaknál sem találhatja meg azt a különleges, nagyon elegáns, modern, meleg és természetes megjelenést, amit a fa ad.
  • A háromszoros profil 3 sor tömítés beépítését teszi lehetővé.
    Külső felületkezelések A külső felületek különlegesek, környezetbarátak, vízállóak és nagyon ellenállnak a víznek és a napsugárzásnak.
  • Gazdag paletta
  • A színpaletta nagyon gazdag, kb 200 árnyalat, natúr és RAAL típusú
  • Masszív keretek Opcionálisan nagy teljesítményű szigetelőüveg beépítését teszi lehetővé.
  • Az opcionális hőszigetelő üveg akár 32-48 mm vastagságot is elérhet, akár 3-3 eltérő tulajdonságú üveglappal is. Gyártó Primer Electro Tg mures
    A háromrétegű fa minimális deformációt biztosít, a profilok rétegezési technológiája megakadályozza az ablakok időben történő deformálódását. Az alakváltozás irányába ható erők kioltják egymást.
  • Nagy teljesítményű vasalat Az ablakok modern vasalattal vannak felszerelve, mint például a SIGENIA. Rendelhető rendszerekhez is, oszcilláló-lengő, háromdimenziós állítással, nagyon ellenálló, mely idővel tökéletes működést biztosít.
  • A nagy teljesítményű keretréteg-ragasztók a D4 igénybevételi csoportba tartoznak. A ragasztók ellenállnak a víznek és a -40 és +40 Celsius fok közötti hőmérsékletnek.
  • Hangszigetelés A nagy teljesítményű hangszigetelés elsősorban az üveg nagyon puha szilikonrétegre való rögzítésének köszönhető, amely nagy hangelnyelő képességgel rendelkezik.
Kapcsolat

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

    Ajánlatkérés

    Szakértőink az Ön rendelkezésére állnak, kérjük töltse ki az alábbi mezőket:

    Kép feltöltése