fbpx
image
image
image
RÓLUNK

Nyílászárók gyártásában szerzett tapasztalat

Nu trebuie sa fiti specialisti in lemn stratificat, respectiv in productia de usi si ferestre din lemn stratificat, ca sa va dati seama ca acesta este de departe cel mai bun material de constructii si cel mai sanatos in acelasi timp.

Daca ne-am putea vinde toate experientele cu cat ne-au costat, noi toti ar trebui sa fim milionari, spunea abigail van buren. nu credem ca se pot numi experti in geamuri termopan, in usi si ferestre din lemn stratificat, decat cei care au lucrat cu toate aceste materiale si sisteme timp de mai multi ani.

Trecand prin toate cele 3 faze, intai de productie de tamplarie din aluminiu si ulterior din pvc, putem spune ca nu exista echivalent intre tamplaria din lemn stratificat si orice altceva, chiar daca uneori se accepta si varianta arhitecturala de tamplarie din aluminiu placata cu lemn stratificat.

Indiferent cum, libertatea pe care ti-o da lemnul stratificat este de departe un mare avantaj, pentru ca poti face nenumarate variante de profile, de grosimi de geam, de esente si coloristica a fibrei, astfel incat intotdeauna va arata bine.

Niciodata unei case din lemn nu-i vei putea pune usi si ferestre termopan din pvc, pentru ca ar fi o gluma proasta, nemivorbind de estetica. Statistic vorbind 80% dintre clientii nostri provin din randul celor care au auvut inainte ori aluminiu ori pvc si doar 20% dintre clienti doresc si au inteles din prima ca finalmente tot la lemn stratificat vor ajunge, chiar daca nu este egal ca pret cu celelalte.

Inconjurati de atatea fabrici de tamplarie din lemn stratificat pentru care conteaza ori ca lemnul sa fie ieftin, ori ca lacurile, vopselele si geamurile termopan sa fie ieftine, iar profitul sa rezulte cat mai mare, noi am ales sa ne tinem cu strictete de principiile tamplariei vii, pe care le-am fixat, atunci cand am identificat ca ridicarea unei fabrici de usi si ferestre din lemn stratificat trebuie sa se faca pe principiile unei vieti sanatoase si ca acest lucru este ceea ce ni se potriveste cel mai bine.

Principiul eco strat se potriveste oricarei afaceri verzi, deci implicit unei fabrici de ferestre si usi din lemn stratificat cu personalitate si nu este altceva decat o suma de legi pe care noi le-am stabilit si tot noi veghem sa se respecte naturaletea pe care o confera fiecarei locuinte, microclimatul sanatos si, foarte important, aspectul estetic transforma fiecare locuinta intr-o adevarata oaza a naturii.

ferestre

Daca vizitam manastiri si biserici vechi de sute de ani si vedem cum s-au pastrat ferestrele din lemn atata vreme, atunci nu cumva aceasta inventie moderna, tehnologia lemnului stratificat si a vopselelor moderne ne garanteaza ca tamplaria din lemn stratificat traieste cel putin 3 generatii? Filosofia noastra este ca, producand ferestre si usi din lemn stratificat, dam viata constructiilor prin bucuria aspectului si durabilitatii acestora, iar intrepatrunderea fibrei lemnului, cea care duce la calitatea sporita fata de ferestrele din lemn clasic, sa fie o suprapunere de esente ale vietii.

Grija noastra fata de oameni incepe cu primul angajat si se termina cu dorinta ca stranepotii nostri sa spuna ca strabunicii lor au fost oameni gospodari, pentru ca au ales sa-si inobileze casa cu asa usi si ferestre frumoase si durabile. Grija fata de mediul inconjurator ne obliga sa tratam lemnul ca pe un dar de la dumnezeu si sa-i dam valoare prin aportul nostru de calitate a prelucrarii. Iar grija noastra fata de profit va fi intodeauna doar aceea ca schimbul in bani al ceea ce oferim sa fie numai cu bucuria obtinerii unui lucru minunat ce merita pe deplin investitia. O fi oare aceasta o filosofie?

Te asteptam sa ne cunosti si sa poti pipai tamplaria din lemn stratificat, ca sa ne spui daca poate fi inlocuit vreodata cu alt material. Pentru a ne patrunde “filosofia”, ca sa-i zicem asa, trebuie mai intai sa ne cunoasteti si apoi sa facem impreuna un tur al clientilor, care cu totii ne-au devenit prieteni, pentru ca asa stau lucrurile pe la noi. De aceea si spunem ca fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Prin urmare nu de dorim decat ca stranepotii nostri sa vanda rudelor si stranepotilor dumneavoastra alte noi modele si forme de usi si ferestre din lemn stratificat.

Kapcsolat

Kérjen személyre szabott ajánlatot!