FERESTRE GOLD Despre noi

Bine ați venit în lumea noastră de excepție, unde designul îmbrățișează funcționalitatea și prețurile bat realitatea. Din 2013, ne-am dedicat pasiunii pentru produsele din lemn de înaltă calitate, oferind o gamă variată de soluții personalizate pentru interior și exterior. Descoperă perfecțiunea în fiecare aspect al locuinței tale!

Producția noastră de uși și ferestre din lemn a debutat plină de entuziasm și speranțe în anul 2013, într-un mic atelier din Miercurea Nirajului, în inima județului Mureș. La acea vreme, lucram cu lemnul folosind utilaje second-hand și aveam o echipă formată din 6 angajați. Inițial, vânzarea produselor noastre se desfășura doar la nivel local, dar cererea a crescut constant, la fel ca și dorința noastră de a oferi o calitate superioară.

Cu ajutorul fondurilor europene accesate prin Programul Operațional Regional, din 2018 am reușit dotarea cu o linie completă pentru prelucrarea ferestrelor și a ușilor din lemn masiv, de la uscarea lemnului ajuns în fabrică și prelucrarea lui efectivă, până la finisare și exhaustare.

Am acumulat deja o gamă bogată de produse. Producem uși exterioare și interioare, ferestre și obloane, scări din lemn masiv. Mai mult,  acum facem și case din lemn și cărămidă. La proiectarea produselor noastre, punem accent deosebit pe siguranță, izolare fonică și termică și impermeabilizare.

Suntem foarte mândri de munca noastră și este important pentru noi ca clienții noștri să fie mulțumiți. Filozofia noastră este de a da viață clădirilor prin plăcerea aspectului și durabilitatea prin fabricarea de produse din lemn stratificat.

FERESTRE GOLD De ce folosim lemn stratificat?

Lemnul stratificat se obține prin suprapunerea și lipirea prin presare a mai multor straturi de lemn natural. Fiecare strat este obținut prin debitarea radială a lemnului, iar adezivul folosit este unul special, rezistent la apă. Rezultatul este o structura rigidă și stabilă, în care deformările și modificările de volum ale fiecărui strat sunt anihilate de către celelalte straturi.

În comparație cu alte sisteme de tâmplărie (AL sau PVC), lemnul stratificat poate fi folosit în construcția de structuri complexe, arcade, arcuiri, solide, portante, integral din lemn și sticlă fără a fi necesară folosirea altor structuri metalice suplimentare pentru ramforsare.

Lucrări executate

CERERE OFERTA Completați formularul de mai jos

    Încărcare poză