FERESTRE GOLD Ferestre din lemn stratificat

Fie că doriți ca lumina caldă a soarelui să pătrundă în casă sau să creați un mediu calm și lipsit de zgomot, noi am conceput fiecare detaliu pentru a combina funcționalitatea și estetica. În ceea ce privește durabilitatea, ferestrele cu cadru din lemn sunt cu 20-25% mai rezistente față de ferestrele din PVC. Lemnul este un material natural și ecologic care creează un mediu sănătos și relaxant, în timp ce calitățile sale estetice vă transformă casa într-o adevărată oază.

Ferestre Gold oferă ferestre într-o gamă extrem de largă de culori și materiale, astfel încât fiecare cumpărător să găsească modelul potrivit gustului său. Ferestrele noastre cu cadru de lemn sunt realizate din lemn stratificat de înaltă calitate, iar rezistența lor la intemperii le asigură o durată de serviciu îndelungată. Ferestrele noastre au un cadru robust care permite încorporarea de geamuri termoizolante de înaltă performanță și izolație termică, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomotul ambiental nedorit și la costurile excesive de încălzire.

Ferestrele noastre din lemn stratificat sunt potrivite pentru utilizare în orice zonă, de la bucătărie și camera de zi până la baie, dormitor și balcon.

Descriere tehnică constructivă

  • Izolație termică: Cadrele secționate din lemn stratificat (72x86mm – 92x86mm) pentru ferestre și (72x115mm-92x115mm) pentru ușile exterioare asigură o izolație termică completă. Indiferent de temperatura exterioară, cadrele mențin temperatura camerei.
  • Aspect natural: Niciun alt tip de fereastră nu oferă acea aparență specială, foarte elegantă, modernă, caldă și naturală pe care o conferă lemnul.
  • Suprafețe exterioare: Suprafețele exterioare sunt speciale, ecologice și rezistă la apă și radiații solare datorită vopselei REMMERS.
  • Paletă bogată de culori: Paleta noastră de culori oferă aproximativ 200 de nuanțe diferite, atât din vopsele naturale, cât și din cele de tip RAAL.
  • Cadre masive: Permit instalarea opțională a geamurilor de înaltă performanță pentru izolație termică. Grosimea geamului izolator poate ajunge până la 32-48 mm.
  • Deformare: Lemnul stratificat asigură o minimă deformare, tehnologia de stratificare a profilurilor prevenind deformarea prematură a ușilor și ferestrelor.
  • Lipire: Adezivii de înaltă performanță pentru straturile cadrelor sunt din grupul de solicitare D4. Adezivii sunt rezistenți la apă și la temperaturi între -40 și +40 grade Celsius.
  • Izolație fonică: Izolația fonică de înaltă performanță se datorează în principal fixării geamului pe un strat foarte moale de silicon, care dispune de o capacitate mare de absorbție a sunetului.
  • Feronerie: Ușile și ferestrele noastre sunt echipate cu balamale 3D, încuietori ELZETT și produse certificate ISO 9001.

FERESTRE GOLD Lucrări executate și inspirații