FERESTRE GOLD Uși interioare

Ușile de interior din lemn stratificat sunt o alegere excelentă pentru amenajarea zonelor interioare ale casei dumneavoastră. Pe lângă faptul că sunt funcționale și practice, aceste uși conferă stil și căldură interioarelor.

Datorită utilizării lemnului de înaltă calitate, ușile de interior din lemn stratificat Ferestre Gold sunt extrem de durabile și rezistente, oferind siguranță în timpul utilizării. În plus, aceste uși au proprietăți excelente de izolare fonică, reducând zgomotul ambiental venit din exterior și creând un mediu senin și liniștit. Departe de a fi un aspect neglijat, ușurința utilizării joacă un rol important în cazul ușilor noastre, susținând o durată de viață extinsă cu cerințe minime de întreținere.

Ușile de interior din lemn stratificat vin în completarea caselor, fiind elemente de design care combină stilul, funcționalitatea și durabilitatea.

Descriere tehnică constructivă

  • Izolație termică: Cadrele secționate din lemn stratificat (72x86mm – 92x86mm) pentru ferestre și (72x115mm-92x115mm) pentru ușile exterioare asigură o izolație termică completă. Indiferent de temperatura exterioară, cadrele mențin temperatura camerei.
  • Aspect natural: Niciun alt tip de fereastră nu oferă acea aparență specială, foarte elegantă, modernă, caldă și naturală pe care o conferă lemnul.
  • Suprafețe exterioare: Suprafețele exterioare sunt speciale, ecologice și rezistă la apă și radiații solare datorită vopselei REMMERS.
  • Paletă bogată de culori: Paleta noastră de culori oferă aproximativ 200 de nuanțe diferite, atât din vopsele naturale, cât și din cele de tip RAAL.
  • Cadre masive: Permit instalarea opțională a geamurilor de înaltă performanță pentru izolație termică. Grosimea geamului izolator poate ajunge până la 32-48 mm.
  • Deformare: Lemnul stratificat asigură o minimă deformare, tehnologia de stratificare a profilurilor prevenind deformarea prematură a ușilor și ferestrelor.
  • Lipire: Adezivii de înaltă performanță pentru straturile cadrelor sunt din grupul de solicitare D4. Adezivii sunt rezistenți la apă și la temperaturi între -40 și +40 grade Celsius.
  • Izolație fonică: Izolația fonică de înaltă performanță se datorează în principal fixării geamului pe un strat foarte moale de silicon, care dispune de o capacitate mare de absorbție a sunetului.
  • Feronerie: Ușile și ferestrele noastre sunt echipate cu balamale 3D, încuietori ELZETT și produse certificate ISO 9001.

Uși interioare Lucrări executate și inspirații