FERESTRE GOLD Uși de intrare

Ușa de la intrare este partea principală a locuinței și un element definitoriu în ceea ce privește clădirile. Pe lângă sporirea aspectului estetic al casei dumneavoastră, ușile de intrare din lemn asigură siguranța celor din interior. De asemenea, acestea contribuie în mare măsură la izolarea fonică și termică a clădirilor, contribuind în același timp la echilibrarea nivelului de umiditate.

Ușile din lemn stratificat Ferestre Gold dispun de o gamă largă de desene, culori și modele și au performanțe dovedite excelente în ceea ce privește cerințele tehnice. Ușile noastre de intrare sunt fabricate în principal din lemn de pin și stejar, care au rezistență ridicată, asigurând durabilitate și o durată de viață lungă pentru ușile dumneavoastră. În plus, fiecare dintre ușile noastre este realizată la comandă, ținând cont de nevoile și preferințele clienților noștri, astfel încât piesele pe care le fabricăm să fie cu adevărat excepționale.

Ușile noastre din lemn stratificat pentru fațadă combină caracterul practic cu eleganța, creând o fațadă cu adevărat grandioasă pentru casa dumneavoastră.

Descriere tehnică constructivă

  • Izolație termică: Cadrele secționate din lemn stratificat (72x86mm – 92x86mm) pentru ferestre și (72x115mm-92x115mm) pentru ușile exterioare asigură o izolație termică completă. Indiferent de temperatura exterioară, cadrele mențin temperatura camerei.
  • Aspect natural: Niciun alt tip de fereastră nu oferă acea aparență specială, foarte elegantă, modernă, caldă și naturală pe care o conferă lemnul.
  • Suprafețe exterioare: Suprafețele exterioare sunt speciale, ecologice și rezistă la apă și radiații solare datorită vopselei REMMERS.
  • Paletă bogată de culori: Paleta noastră de culori oferă aproximativ 200 de nuanțe diferite, atât din vopsele naturale, cât și din cele de tip RAAL.
  • Cadre masive: Permit instalarea opțională a geamurilor de înaltă performanță pentru izolație termică. Grosimea geamului izolator poate ajunge până la 32-48 mm.
  • Deformare: Lemnul stratificat asigură o minimă deformare, tehnologia de stratificare a profilurilor prevenind deformarea prematură a ușilor și ferestrelor.
  • Lipire: Adezivii de înaltă performanță pentru straturile cadrelor sunt din grupul de solicitare D4. Adezivii sunt rezistenți la apă și la temperaturi între -40 și +40 grade Celsius.
  • Izolație fonică: Izolația fonică de înaltă performanță se datorează în principal fixării geamului pe un strat foarte moale de silicon, care dispune de o capacitate mare de absorbție a sunetului.
  • Feronerie: Ușile și ferestrele noastre sunt echipate cu balamale 3D, încuietori ELZETT și produse certificate ISO 9001.

Uși de intrare Lucrări executate și inspirații