fbpx
FerestreGold

Scări interioare și exterioare

Suntem aici pentru dumneavoastra cu scari din lemn masiv ( realizate cu panouri din lemn de brad, lemn de fag, lemn de stejar ) placari scari interioare/exterioare chiar si din beton, executie scari interioare/ exterioare pe vanguri decupate din lemn;

Terase din lemn ( acoperite cu lemn natural ), pergola din lemn.

Urcatul sau coboratul scarilor reprezinta gesturi instinctive, la care nici nu ne mai gandim atunci cand avem nevoie sa trecem de la un nivel la altul. Fie ele intr-o cladire, fie intr-un spatiu de circulatie publica, acestea asigura circulatia in mod firesc, usurand efortul fizic al oamenilor inca din cele mai vechi timpuri.

Sunt esentiale pentru orice constructie, nu doar ca metoda de a intermedia legatura intre doua niveluri, ci si pentru a facilita accesul in interiorul unei caldiri.

Dincolo de considerentele functionale, scarile corespund si unor nevoi estetice sau de rezistenta la trafic, ceea ce a dat nastere unui complex de factori structurali, ce variaza de la un spatiu la altul.

 
 
image
image
image

Lemnul stratificat se obtine prin suprapunerea si lipirea prin presare a mai multor straturi de lemn natural. Fiecare strat este obtinut prin debitarea radiala a lemnului, iar adezivul folosit este unul special, rezistent la apa. Rezultatul este o structura rigida si stabila, in care deformarile si modificarile de volum ale fiecarui strat sunt anihilate de catre celelalte straturi.

Descriere tehnica constructiva

În comparaţie cu alte sisteme de tâmplărie (AL sau PVC), lemnul stratificat poate fi folosit în construcţia de structuri complexe, arcade ,arcuiri,solide, portante, integral din lemn şi sticlă fără a fi necesară folosirea altor structuri metalice suplimentare pentru ramforsare.

 • Bariera termică.Profilul ramelor in sectiune (72 x 86mm – 92x86mm)pentru ferestre si usi de terasa (72x115mm-92x115mm)pentru usi de exterior din lemn triplu stratificat ,esenta Stejar,Molid,Pin Nordic, asigură o barieră termică totală. Indiferent de temperatura din exterior, în interior ,ramele păstrează temperatura camerei.
 • Aspectul natural.La nici-o altă fereastră nu veţi mai putea găsi aspectul deosebit, foarte elegant, modern, cald şi natural pe care îl conferă lemnul.
 • Ramade lemn este echipată cu cel mai performant sistem de scurgere în exterior al infiltraţiilor de apă, prin lăcrimar – picurător din aluminiu eloxat montat în tocul inferior.
 • Profilul,în trei falţuri permite montarea a 3 rânduri de garnituri.
 • Finisajele de exterior.Finisajele sunt speciale pentru exterior, ecologice, hidrodiluabile foarte rezistente la apă şi expunere la soare.REMMERS finisaje de exterior personalizate, deosebit.
 • Paleta bogată.Paleta coloristică este foarte bogată, de aproximativ 200 nuanţe, atât natur cât şi tip RAAL
 • Ramele solide.permit, opţional, montarea unui geam termoizolator foarte performant.
 • Geamul termoizolatoroptional poate atinge o grosime de până la 32-48 mm, chiar şi cu 3 foi de geam cu diferite caracteristici fiecare. Producator  Primer Electro Tg mures
 • Lemnul triplu stratificat asigura o deformarea minimă.Tehnologia de   stratificare a profilelor împiedică deformarea ferestrelor în timp. Forţele care acţionează în sensul deformării se anulează reciproc.
 • Feroneria performantă.Ferestrele sunt echipate cu feronerie moderna,de tipul SIGENIA . Disponibila si pentru sisteme, oscilo-batante cu reglaj tridimensional, foarte rezistenta, care asigură o funcţionare perfectă în timp ..
 • Adezivii performanţi,pentru stratificarea ramelor sunt din grupa de solicitări D4. Adezivii sunt rezistenţi la apă şi la temperaturi cuprinse între -40 şi +40 grade Celsius.
 • Izolarea fonică.Izolarea fonică performantă este datorată în special fixării geamului pe strat de silicon  foarte moale , cu capacitate mare de absorbţie a zgomotului.
Contact

Cere o oferta personalizata!