fbpx
FerestreGold

Uși de intrare

Pentru ușile din lemn oferim o varietate de modele, culori, esențe (molid, pin, stejar) sau design. Acestea satisfac cele mai înalte exigențe privind siguranța, izolarea termică și fonică, etanșeitatea și nu în ultimul rând finisarea.

Inchiderile interioare cu sigla SC Binale stratificate  din punct de vedere structural corespund standardelor europene in vigoare.

Componentele lemnoase in grosime finala de:

  • 55mm (tocul tip „gereb”) sunt alcatuite din lemn stratificat pin nordic sau stejar cu miez rasinos adus la 12% umiditate relativa, alcatuit din 2 straturi, incleierea fiind realizata cu adeziv categoria D3 rezistent la apa.
  • 40mm (foaia) este alcatuita din lemn stratificat pin nordic sau stejar cu miez rasinos adus la 12% umiditate relativa
  • tabliile sunt confectionate din lemn stratificat pin nordic sau stejar (in cazul pozitiilor finisate cu lazur si lac)

Accesorii cu care sunt echipate inchiderile de mai sus sunt :

  1. Sticla
  2. Sipci fixare sticla
  3. Feronerie
  4. Gheder pentru inchidere silentioasa
image
image
image

1.       Sticla:

Inchiderile interioare sunt echipate cu sticla 4- 6mm in functie de cerinte (transparent, sablat, colorat in masa, reflexiv, bombat, decor ,duplex. Securizat etc). Pentru prevenirea vibratiilor se aplica perimetral  silicon transparent.

2.       Sipci de fixare sticla:

Sticla se monteaza si se fixeaza in foaie cu ajutorul sipcilor de sticla. Aceasta sipca are dimensiuni si sectiuni bine determinate de forma si sectiunea frizurilor din care este construita inchiderea respectiva. Sipcile se confectioneaza din material lemnos, avand aceeasi caracteristici calitative si tehnice ca si restul materialului lemnos folosit la fabricarea inchiderilor. Sipca se va fixa cu ajutorul capselor tip I impuscate cu aparatura special destinata pentru aceasta operatie.

3.       Feronerie :

Usile interioare sunt echipate cu balamale 3D, broasca ELZETT, produse certificate ISO  9001.

4.       Gheder pentru inchidere silentioasa :

Ghederul este de provenienta germania si suedeza, fabricat la normele prescrise de ISO 9001. Ghederul este fabricat din elasto-polimer modificat rezistent la uzura, capacitate intirziata de imbatranire astfel garantand ani indelungati pt. asigurarea unei bune flexibilitati. Totodata se incadreaza in normele ISO 14001 referitor la protectia mediului inconjurator. Culoarea ghederului va fi in ton cu finisajul inchiderilor comandate.

FINISAJUL SUPRAFETELOR:

Produsele SC Binale stratificate  se livreaza finisate. Finisajul inchiderilor se executa exclusiv numai cu produsele din gama profesionala REMMERS , lider incontestabil in domeniu. Produsele sunt certificate ISO 9001.
Varianta : BAIT si LAC

  • Bait ( in peste 40 de culori) cu rol combinat de conservare
  • Lac grund pe baza de apa
  • Lac pe baza de apa

Peliculele au fost concepute si realizate expres pentru acoperirea ferestrelor si usilor si a altor suprafete lemnoase.

Contact

Cere o oferta personalizata!